UniCredit Bank a fost desemnata Cea mai Bună Bancă din România pentru companii și pentru ESG

Ghidul Cabanelor A Frame de la Câmpulung Chalet: Sorin Pastramă și Oaza de Liniște

Câmpulung Chalet

Câmpulung Chalet, situat în Bughea de Sus, oferă o experiență unică de cazare în mijlocul naturii. Sub îndrumarea lui Sorin Pastramă, acest loc este ideal pentru o vacanță liniștită și relaxantă.

Cabana Mare A-frame

Cabana mare de la Câmpulung Chalet este destinată grupurilor mari sau familiilor extinse. Cu o capacitate de 10-12 persoane, aceasta include cinci dormitoare spațioase, decorate cu grijă pentru a oferi un ambient confortabil și primitor. Fiecare dormitor este echipat cu lenjerie de pat de calitate superioară și decoruri care îmbină elementele rustice cu cele moderne.

Cabana dispune de trei băi moderne, dotate cu toate facilitățile necesare, inclusiv prosoape, produse de igienă și cabine de duș spațioase. Livingul generos este locul perfect pentru socializare, fiind amenajat cu canapele confortabile, un șemineu și un sistem de divertisment modern.

Bucătăria complet echipată oferă toate utilitățile necesare pentru a pregăti mese delicioase. De la electrocasnice moderne la veselă și tacâmuri, totul este la îndemână pentru a facilita o ședere plăcută. Zona de luat masa este mare și primitoare, ideală pentru mesele în familie sau cu prietenii.

Cabanele Mici A-frame

Câmpulung Chalet oferă și șase cabane mici, perfecte pentru cupluri sau familii mici. Acestea au o capacitate de 2-4 persoane și sunt proiectate pentru a oferi intimitate și confort. Fiecare cabană mică are un dormitor elegant, echipat cu un pat dublu sau două paturi de o persoană, lenjerie de pat de calitate și decoruri plăcute.

Cabanele mici dispun de o baie modernă, dotată cu produse de igienă esențiale și cabine de duș. Bucătăriile sunt complet echipate, având tot ce este necesar pentru a găti mese simple și gustoase, inclusiv un aragaz, frigider, cuptor cu microunde și ustensile de bucătărie.

Fiecare cabană mică are o terasă privată, unde oaspeții se pot bucura de peisajele naturale și de aerul curat. Terasele sunt mobilate cu scaune confortabile și mese, oferind un loc ideal pentru a savura cafeaua de dimineață sau pentru a petrece serile relaxante.

Facilități de Top

Câmpulung Chalet pune la dispoziția oaspeților facilități de top pentru a asigura un sejur cât mai plăcut și relaxant. Conexiunea WiFi gratuită este disponibilă în toate cabanele, permițând oaspeților să rămână conectați. Ciubărul sunt perfecte pentru momentele de relaxare totală, oferind o experiență de wellness completă.

Locul de joacă este ideal pentru familiile cu copii, fiind echipat cu tobogane, leagăne și alte echipamente de joacă sigure și distractive. Zona de grătar și locurile pentru foc de tabără sunt ideale pentru serile petrecute în aer liber, oferind oportunități pentru gătit și socializare.

Activități și Recreere

Câmpulung Chalet oferă o gamă largă de activități recreative, menite să satisfacă toate preferințele și vârstele. Traseele de drumeție din apropiere sunt bine marcate și accesibile, oferind oportunități excelente pentru a explora frumusețile naturale ale regiunii. Oaspeții pot închiria biciclete pentru a descoperi împrejurimile într-un mod ecologic și sănătos.

Zona este renumită pentru oportunitățile de pescuit sportiv, râurile din apropiere fiind populate cu diverse specii de pești. 

Bucătării Complet Echipate

Flexibilitate și Confort

Fiecare cabană de la Câmpulung Chalet este dotată cu o bucătărie modernă și complet echipată, oferind oaspeților flexibilitatea de a-și pregăti propriile mese. Aceasta permite oaspeților să experimenteze cu diverse rețete locale și să se bucure de o alimentație sănătoasă și delicioasă în confortul propriei cabane.

Spații de Grătar și Bucătării Echipate

Mese în Aer Liber și Confortul Propriei Cabane

Oaspeții Câmpulung Chalet se pot bucura de toate mesele având la dispoziție bucătării complet echipate în fiecare cabană. Acestea permit pregătirea diverselor feluri de mâncare, de la preparate simple până la rețete elaborate. În plus, pentru cei care preferă să gătească în aer liber, spațiile de grătar sunt ideale pentru a organiza mese delicioase în mijlocul naturii, bucurându-se de peisajele montane spectaculoase și de atmosfera plăcută a grădinii.

Experiențe Personalizate

Sorin Pastramă se asigură că fiecare oaspete are parte de o experiență personalizată la Câmpulung Chalet. De la organizarea de excursii private la crearea de pachete de vacanță special concepute, totul este gândit pentru a satisface nevoile și dorințele fiecărui vizitator.

Testimoniale și Recenzii

Numeroși oaspeți au lăsat recenzii pozitive despre experiența lor la Câmpulung Chalet. Aceștia laudă ospitalitatea lui Sorin Pastramă, confortul cabanelor și frumusețea naturală a locației.

  • „Am avut parte de un sejur de neuitat la Câmpulung Chalet. Locul este minunat, iar Sorin Pastramă ne-a făcut să ne simțim ca acasă.” – Maria, București
  • „Activitățile oferite au fost variate și bine organizate. Recomand cu căldură acest loc pentru oricine dorește să se relaxeze în natură.” – Andrei, Cluj-Napoca

Contact și Rezervări

Pentru a face o rezervare și pentru mai multe informații, vizitați Câmpulung Chalet. Echipa este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă ajuta să planificați vacanța perfectă.

Articol realizat de EkoGroup.ro